Mit csináljatok Apák napján?

2018. június 12. 13:42 - Ficza J.

Hétvégén Apák napja, amit minden évben június harmadik vasárnapján ünneplünk. Évről évre népszerűbb ez a nap, egyre több az apák napi rendezvény hazánkban is, így hát úgy döntöttem, hogy a hétvége mindkét napjára ajánlok egy-egy programot. Ezek természetesen nem csak apukáknak, hanem az egész családnak szólnak. Ja, és persze ingyenesek.

apu-kalipszis-apak_napja.jpeg

Fotó: Pexels.com

SZOMBAT

SZABADTÉRI CSALÁDI RAVE PARTY

Már a tavasszal az A38-on megrendezett szombat délutáni buliról is azt írtam, hogy végre egy olyan hely, ahol összegyűlnek a régi partyarcok - de már a gyerekeiket is elhozzák. Egy igazán eredeti és hiánypótló, remek hangulatú eseményről van ugyanis szó. A Pompom party egy olyan családi elektronikus zenei bulisorozat, ahol igazi felnőtt zene szól, de gyerek- és családbarát az egész. Kicsik és nagyok együtt szórakoznak úgy, hogy közben mindkét fél megtalálja a maga örömét. Szombat délután a zenét a belváros szórakozóhelyeiről már több mint 15 éve jól ismert apuka dj, CYBORG TEMPLAR biztosítja majd, amiben lesz sok funk, reggae, nudisco, house és nyári ritmus. A gyerekeket pedig menő arcfestéssel, óriásszínezővel, szelfifallal, tetkókkal és sok-sok mókával várják. A helyszín ezúttal a Gyerek Sziget, így hát igazi fesztiválhangulat és napfény várja a családokat. Maga a buli délután 5-től este 7-ig tart, de érdemes korábban odaérni, hogy körülnézzetek a Hajógyárin. Mi is ezt fogjuk tenni. Bővebb infót a rendezvényről itt találsz.

apu-kalipszis_pompom_family_party.JPG

Fotó: Ficza János

VASÁRNAP

UNICEF CSALÁDI NAP

A bulis szombat után egy igazi családi napot ajánlok vasárnapra. A Marczibányi téri Sportközpontban kerül megrendezésre az UNICEF Magyarország szervezésében egy programelemekben gazdag, családias hangulatú apák napi rendezvény. Lesz sok workshop és kerekasztal-beszélgetés, ahol a látogatók meghallgathatják kedvelt sztár-apukák saját apa-sztorijait. A szakértők mellett ott lesz többek között Sebestyén Balázs, Oláh Gergő, Majka, Rónai Egon, Nánási Pál, Hajós András, Nyáry Krisztián, Varró Dani pedig a könyvét is dedikálja majd. Lesznek közös játékok, szórakoztató feladatok, ugrálóvár, kreatív foglalkozások, játékos tesztek, memóriajáték és puzzle, na meg persze sok-sok LEGO sarok is, ahol apák és gyerekek együtt szórakozhatnak. Lesz még kispályás foci is, ahová apa-gyerek csapatok jelentkezését várják. Bővebb infó és további részletek itt.

apu-kalipszis_csalad.jpeg

Fotó: Pexels.com

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://apu-kalipszis.blog.hu/api/trackback/id/tr714043268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása