Lehet papás is a BabaMama Expo

2016. november 14. 11:28 - Ficza J.

Hihetetlen hogy rohan az idő. Egy évvel ezelőtt még bizonytalan és tapasztalatlan várandós párként látogattunk el a BabaMama Expo-ra, ezen a hétvégén pedig a gyerekükért rajongó friss szülőkként megyünk, akik pontosan tudják mit akarnak, mi érdekli őket. Mindkét csoportnak ajánlott ellátogatni erre a rendezvényre, hiszen akár készülsz, akár gyakorlod a szülői szereped, biztos vagyok benne, hogy megtalálod a Neked való kiállítókat és programokat.

A rendezvény neve férfiként ne tévesszen meg: sőt, a szervezőknek ezúton javaslom, hogy változtassák BabaMamaPapa Expo-ra, bár nyilván az én kishitű hozzáállásomat legyőzi a marketing ésszerűsége. A lényeg, hogy nyilván többségben vannak a nőknek, anyukáknak szóló programok, de egyrészt jövendőbeli vagy aktív apaként kutyakötelességed elkísérni a párodat, másrészt egyébként is megtalálod a helyszínen azokat az elemeket, amelyek Neked szólnak.

babamamaexpo1.jpg

Fotó: BabaMamaExpo.hu

Engem például érdekelnek a bababútorok, több gyártó pedig a legújabb babaszoba kollekciójával érkezik, lesznek magyar manufaktúrában készült dizájnbútorok is. Kiváncsi vagyok a Motorola új okos babatermékeire, amelyek mind egy központi applikáció segítségével irányíthatók. Saját tapasztalatból tudom, hogy a babakocsi kiválasztása sokszor hosszadalmas és kegyetlen feladat, de minden férfinak fontos, hogy maga is kipróbálhassa, mielőtt megveszi – márha belefér a szűk helyre, persze. Viccet félretéve babakocsi szintjén is lesz miből válogatni és mindegyik kipróbálható - mi tavaly itt kezdtük a nézelődést. Ezúttal velünk tart egy várandós pár, akikre idén vár ez a feladat. Kikapcsolódásként remélem, mi férfiak legálisan elmerülhetünk a játékok világában.

Hihetetlen, hogy ezt leírom, de kifejezetten örülök, hogy megnézhetem a hazai család- és gyerekbarát hotelek kínálatait. Régebben ugyanis még szigorúan a gyerekmentes szállodákat és programokat kerestük minden kirándulásunk alkalmával. Mondom, egy év alatt nagyot változott a világ.

babamamaexpo2.jpg

Fotó: BabaMamaExpo.hu

Végezetül pedig hagy ajánljak három programot: ott lesz Széll Tamás és Mautner Zsófi, akik több főzőshow-t is tartanak majd, melyekben a változatos és egészséges táplálkozásra adnak tippeket. Jó ötletnek tűnik, hogy miniburgereket és tízórait készítenek, valamint lesz glutén- és laktózmentes főzés is. Az OTP Lakástakaréknál készülő egész napos ingyenes babafotózáshoz viszont előre regisztrálni kell. Több ismert anyuka is tart majd előadást: Ördög Nóri, Béres Alexandra és Tatár Csilla a saját élményeikről, tapasztalataikról fognak beszélni.

Mi pénteken megyünk, az egész napot rászánjuk, az élményeimet itt is megírom majd.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://apu-kalipszis.blog.hu/api/trackback/id/tr111959667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása