Az Apu-kalipszis lett az Év Gyerek Blogja

2016. október 19. 16:30 - Ficza J.

Szeptember elején írtam, hogy elindulok az Allianz blogversenyen, melynek október 6-án a Ram Colosseumban volt az ünnepélyes díjátadóval egybekötött eredményhirdetése.

Az esemény a III. Közös jövőnk konferencián belül (egész pontosan annak zárásaként) került megrendezésre, amely ezúttal is fontos témákra, a környezettudatosságra és a szociális egyenlőségre helyezte a hangsúlyt. Sikerült is elcsípnem Cseh Balázsnak, a Magyar Élelmiszerbank Egyesület elnökének előadását, amely éppen egy olyan témáról szólt, ami engem is régóta aggaszt: a kereskedelmi láncok, szupermarketek által kidobott, elpazarolt élelmiszerről. Jó hír, hogy a fent említett szervezet ezeket összegyűjti, majd egyéb segélyszervezetekkel együttműködve eljuttatja a rászorulókhoz.

Az utolsó előadás után jöhettek a várva várt díjak. A blogverseny 8 kategóriából állt, az eredményhirdetésen pedig minden kategóriában két díjat oszottak: az online közönségszavazás illetve a szakmai zsűri által a legnépszerűbbnek és a legjobbnak talált blogokat tüntették ki.

Óriási megtiszteltetésként ért, hogy a Gyerek kategóriában a szakmai elismerést az Apu-kalipszis blog érte el!

Hálás köszönet a háromtagú zsűrinek,

Horváth Adrienn, kommunikációs szakember, a Publicis ONE Leo Burnett digitális accountja;

Bonyhádi Gábor, marketinges és üzletfejlesztő, a Magyar Marketing Szövetség elnökségi tagja, valamint a BrainsOnTrains marketing ügynökség társ-alapítója;

Gayer Zoltán PhD., médiaszakértő és szociológus, a Budapesti Metropolitan Egyetem Kommunikációtudományi Intézetének docense,

hogy engem találtak a legjobbnak.

blogverseny_dijatado.jpg

Fotó: Közös jövőnk

A díjat Kisbenedek Péter, az Allianz Hungária elnök-vezérigazgatója adta át.

Ezúton gratulálok a többi nyertesnek és mindenkinek, aki bekerült a megmérettetsébe, a szervezők elmondása szerint is erős volt a mezőny és szoros volt a verseny.

Bár a közönségszavazáson nem sikerült nyernem, a TOP 3-ba így is bekerültem, ami szintén nagy öröm, úgyhogy innen köszönök minden szavazatot és támogatást.

dij.jpg

Fotó: Ficza János

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://apu-kalipszis.blog.hu/api/trackback/id/tr6911821867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása