Csodálatos képek az apai szeretetről

2017. április 21. 13:30 - Ficza J.

Tavaly már egyszer elterjedtek és óriási sikert arattak az interneten Snezhana Soosh egyedi akvarelljei, melyeken a fiatal festőnő az apák és lányaik közti különleges kapcsolatot ábrázolta. A gyönyörű képekről sugárzik a szeretet, a gyengedség, a törődés és nagyszerűen illusztrálja azt, hogy az apák is fontos szerepet tölthetnek be a lányaik életében. Számomra ez nagyon fontos és örülök, hogy valaki művészi formába önti ezt a csodálatos érzést.

A fiatal orosz származású anyuka egyébként nem csak apákról és lányokról, hanem úgy általában a szeretetről és az elválaszthatatlanul szoros családi kötelékről is készít hasonló képeket, népszerűvé pedig az Instagramon vált, érdemes körülnézni a profilján és követni őt.

daddy_by_my_side.JPG

Fotó: Snezhana Soosh

Két dolog miatt váltak most ismét aktuálissá a festmények, emiatt is írok róluk: egyrészt rengeteg nagyszerű új kép készült tavaly óta, melyeket szeretnék most bemutatni, másrészt néhány hete jelentette be, hogy 2018-ban „Dad by my side” címmel könyv formájában is megjelennek ezek az alkotások. Nagyon várjuk!

Addig is íme egy válogatás az új kedvenceimből.

1. A KÖZÖS JÁTÉKOK

 

2. RANDIK KETTESBEN

 

3. APA MEGGYÓGYÍT

 

4. APA ÉS LÁNYA MINDIG EGYÜTT

 

5. ATYAI BÜSZKESÉG

 

6. A TÖRŐDÉST NEM LEHET ELÉG KORÁN KEZDENI

 

7. APA, AKI MEGVÉD MINDENTŐL

 

8. KÖZÖS ÁLMOK

 

9. A TÁVOLSÁG IS LEKÜZDHETŐ

 

10. AMIKOR A KISLÁNYOD ÉRINTÉSE KÍVÜL-BELÜL MEGGYÓGYÍT

 Forrás: Instagram @vskafandre

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://apu-kalipszis.blog.hu/api/trackback/id/tr3512443159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása